Hledáme fundraisera/ku | Ampi – Asociace místních potravinových iniciativ, o.p.s.

Hledáme fundraisera/ku

Vezmi s námi půdu a krajinu do svých rukou!

Zdravá krajina, místní jídlo, lesní školka, noví ekozemědělci, ti všichni tě potřebují ke svému rozvoji. Do kolektivu Asociace místních potravinových iniciativ hledáme někoho, kdo je zvyklý otevřeně komunikovat, dokáže nadchnout lidi pro dobrou věc, tvůrčím způsobem zpracovávat náročná, ale krásná témata, jednat s dárci, připravovat kampaně a těšit se z rozvoje toho nejdůležitějšího na zemi – zdravé půdy a krajiny, kde žijí lidé s radostí.

Jednoduše hledáme do našeho týmu fundraisera nebo fundraiserku

Obsahem práce bude především:

• major donors – zodpovědnost za řízení vztahů s našimi významnými dárci,
  • příprava příležitostných dárcovských online kampaní na drobné dárce (znalost Mailchimpu či darujme výhodou),
  • aktivně se podílet na fundraisingové strategii a přímo zodpovídat za plnění fundraisingových cílů,
  • komunikace s jednotlivými projektovými týmy a účast na akcích organizace,
  • otevřeně a kreativně komunikovat (i prostřednictvím sociálních sítí),
  • zajištění textového a vizuálního obsahu, který chytne naše dárce za srdce.

Nabízíme

Činnost v rozsahu 0,5 úvazku, v naší pražské kanceláři na Florenci či doma. Finanční odměnu obvyklou v neziskovém sektoru s možností dalšího navyšování (případně lze druhý 0,5 úvazek realizovat v naší partnerské organizaci Nadace Pro půdu se stejným zaměřením). Spolupráci v  rozmanitém kolektivu, možnost nastavit si vlastní pracovní harmonogram, podílet se na chodu celé organizace, firemní telefonní tarif, sníženou cenu za umístění dítěte v naší lesní školce, možnost využít prostory komunitní zahrady ad.

Chtěl by ses k nám přidat? Prosím, kontaktuj Honzu na honza@asociaceampi.cz či na 774 683 833. Případně nám rovnou pošli svůj životopis.