Slavíme Food&More | Ampi – Asociace místních potravinových iniciativ, o.p.s.

Slavíme Food&More

Po více než dvou letech jsme uzavřeli Erasmus+ projekt  “Food&More – Consumer education for food citizens”. Přinesl velké výzvy, které nás mnoho naučily, posílily náš KPZko tým. Posunuly k vytvoření KPZkoALICE, národní sítě komunitou podporovaného zemědělství. Propojily s mnoha skvělými parťáky. D Ě K U J E M E. ❤

Speciální dík za báječnou spolupráci našim partnerům a spolutvůrcům projektu: Tudatos Vásárlók Egyesülete, Fundacja EkoRozwoju a Urgenci, Community Supported Agriculture around the world.

Oslavily jsme to v našem dámském KPZ týmu u jednoho stolu v restauraci Leaf, kde jídlo je víc než jídlo. Kde jídlo vzniká vytvořením vztahu a spolupráce s místními šetrně hospodařícími zemědělci. Kde se na jídelním lístku i na vašem talíři potkáte s jídlem, které pochází také z KPZ farem.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je 283632849_5118265434886652_6117101557691860905_n-768x1024.jpg.

KPZkoALICE tým (zleva): Alena Wranová, Šárka Krčílková a Jana Kožnarová
Slavíme Food&More. Připíjíme na KPZ. Blízké vztahy. Agroekologii. Tvůrčí spolupráci v důvěře a vzájemné podpoře. Ať máme energii pokračovat dál. Ať je to radost.
Výstupy z projektu Food&More jsou vám plně k dispozici:
Restaurace Leaf. To je sezónní menu ze surovin od místních šetrně hospodařících zemědělců. Najdete jí v Praze Strašnicích. www.r-leaf.cz