Mrkev v zimě vol. 2 | Ampi – Asociace místních potravinových iniciativ, o.p.s.

Mrkev v zimě vol. 2

• Kalendář17.2.2023
  • MístoKampus Hybernská – HYB4, Hybernská 1, Praha 1.
  • Čas10 - 22 h

Jaké bude vaše jídlo v roce 2023? Přijďte na setkání lidí, kteří chtějí zdravé jídlo a zdravou krajinu. Potkejte se s těmi, kteří u nás rozvíjí komunitou podporované zemědělství (KPZ) a další systémy, v nichž se s důvěrou a vzájemným respektem propojují spotřebitelé přímo s místními zemědělci.

Přijďte (se) inspirovat, sdílet zkušenosti, ptát se a hledat cesty vzájemné spolupráce mezi zemědělci, spotřebiteli, potravinovými iniciativami a organizacemi, které se zabývají souvislostmi mezi jídlem, zemědělstvím, člověkem a krajinou. Přihlásit se můžete prostřednictvím ONLINE FORMULÁŘE – tudy.

Kdy a kde

17. února od 10 do 22 hodin v kulturním centru Kampus Hybernská – HYB4, Hybernská 1, Praha 1.

Plakát ke stažení v PDF a JPG.

Událost na FB.

Program

Těšit se můžete na příklady z praxe, sdílení příběhů i propojování s ostatními účastníky. Celým dnem se budou prolínat základní témata jako KPZ a další potravinové komunity, městské zemědělství, hledání synergií ve spolupráci, místní komunity očima vědců, promítání filmů… A důležité budou i vaše vlastní příběhy, které na festival přinesete. Program budeme během následujícího měsíce upřesňovat.

Vstupné

Účast na festivalu otevíráme všem zájemcům. Ani peníze by neměly být překážkou. Proto nabízíme účastníkům možnost zvolit si výši vstupného podle své aktuální životní situace a vnímání.

• STANDARDNÍ 300,- Kč ->>> Částka, díky níž se společně s námi a donory podílíte na vyrovnaném rozpočtu festivalu.
  • PODPŮRNÉ 450,- Kč ->>> Částka, díky níž se můžete o náklady na festival podělit i s těmi, kterým momentální finanční situace nepřeje.
  • DÍLČÍ 150,- Kč ->>> Částka, díky níž přispíváte solidárně dle svých možností.
  • PRO DÁRCE KPZkoALICE ->>> Pokud patříte mezi dárce KPZkoALICE, můžete využít nabídky účastnit se festivalu bezplatně.
  • ZDARMA ->>>  V případě, že by výše vstupného byla jedinou překážkou k účasti na akci.

Vstupné zahrnuje také základní občerstvení a pití, abychom spolu mohli všichni strávit ideálně celý den v Kampusu HYB4. A kdo bude mít potřebu si dopřát něco extra (např. alkoholické nápoje, větší nabídku jídla), může si zajít třeba do nedaleké kavárny Hlína.

Přihlášení

Přihlásit se můžete do 12. 2. 2023 nebo do naplnění kapacity prostřednictvím ONLINE FORMULÁŘE – tudy.

Po zpracování Vaší přihlášky Vám emailem zašleme výzvu k platbě, kterou prosím uhraďte dle instrukcí v ní uvedených.

Jana Kožnarová / jana@asociaceampi.cz, 606 021 521

Grafika: Tereza Chroňáková, Hospodářství Svobodné Hory