Seminář: Jak společně lépe rozhodovat a komunikovat | Ampi – Asociace místních potravinových iniciativ, o.p.s.

Seminář: Jak společně lépe rozhodovat a komunikovat

Akce již proběhla Seminář
  • Kalendář8.12.2019
  • MístoKomunitní centrum a zahrada KOTLASKA, Praha
  • Čas10:30 – 18:00

Jak společně lépe rozhodovat a komunikovat“, je čtvrtý a poslední z připravovaných testovacích seminářů evropského projektu Erasmus+,  “SolidBase – Financial Sustainability Education for Solidarity-Based Food System”, kde hledáme cesty, jak podpořit finanční soběstačnost solidárních potravinových systémů, kterými je i naše/Vaše KPZko!

Jak rozhodovat v komunitě společně? Jaký je rozdíl mezi řešením, které vznikne na základě volby a konsensu? Jak připravit a vést setkání komunity? Jak předcházet a řešit konflikty? Jak dávat a přijímat zpětnou vazbu? A jak spolu komunikovat tak, abychom si opravdu rozuměli? Tohle jsou otázky, které často řeší nejen každá iniciativa komunitou podporovaného zemědělství, ale i každý z nás.

Zveme Vás na seminář, kde se budeme učit, jak si lépe porozumět. Budeme sdílet příklady z naší koordinátorské praxe a řešit to, co nás v komunikaci v KPZku nejvíce pálí. Vytvoříme si prostředí, v němž se budeme učit z vlastních prožitků a zkušeností. Jednou z průvodkyní seminářem bude i zkušená lektorka nenásilné komunikace Helena Kurzweilová.

Kdy: v neděli 8.12.2019 od 10:30 – 18:00
Kde: Komunitní centrum a zahrada KOTLASKA, Praha
Nad Kotlaskou I., 180 00 Praha 8 (metro, tram Palmovka poté 6 min pěšky směr Kolonie Kotlaska)

Seminář je určen především pro koordinátory, zemědělce i členy iniciativ komunitou podporovaného zemědělství. Maximální kapacita semináře 20 lidí.

Na seminář se můžete přihlásit prostřednictvím formuláře zde. Seminář chceme přizpůsobit co nejvíce potřebám účastníků, proto máte ve formuláři možnost vyjádřit, jaké z témat vás nejvíc zajímá.

DOPRAVA: v rámci projektu je možné využít uhrazení cesty na seminář, neboli, cena za dopravu na seminář by neměla být překážkou Vaší účasti (pokud v takové situaci jste, kontaktujte nás).

Kontakt │ Jana Kožnarová │ jana@asociaceampi.cz │ +420 606 021 521

Seminář pořádá Asociace AMPI. Seminář je podpořen v rámci projektu Erasmus+ Solid Base.