Úvod do ekologického zemědělství – ekologickým zemědělstvím k ochraně klimatu | Ampi – Asociace místních potravinových iniciativ, o.p.s.

Úvod do ekologického zemědělství – ekologickým zemědělstvím k ochraně klimatu

  • Délka programu Délka programu: 6 hodin
  • Cílová skupina Cílová skupina: pedagogové, další vzdělvatelé
  • Místo realizace Místo realizace: Interiér
  • Doba realizace Doba realizace: Jaro, Léto, Podzim, Zima, Ve škole
  • Cena Cena: dle dohody

Úvod do ekologického zemědělství – ekologickým zemědělstvím k ochraně klimatu

Délka semináře: 6 hodin

Obsah semináře:

Ekologické zemědělství jako holistický koncept produkce potravin, správy krajiny a ochrany klimatu. Účastníci získají základní přehled o režimu EZ jako celku, legislativním ukotvení, agrotechnikám a způsobech jak EZ přispívá k adaptaci na změnu klimatu. V závěrečné fázi se budeme věnovat otázce, jak dále o tématu vzdělávat.

Kontakt: Mgr. Petr Dolenský, tel. 733 764 980, petr@asociaceampi.cz

Doleva Zpět na přehled