Webinář: Jak rozvíjet místní potravinovou síť na Podbrněnsku? | Ampi – Asociace místních potravinových iniciativ, o.p.s.

Webinář: Jak rozvíjet místní potravinovou síť na Podbrněnsku?

Akce již proběhla
  • Kalendář18.10.2023 - 18.10.2023
  • Místo19:15
  • Čas18:30

Zajímá vás, jak na Podbrněnsku zkrátit cestu jídla z pole až na váš talíř? Jste šetrně hospodařící zemědělec a hledáte jiné možnosti přímého odbytu vašich produktů? Jste spotřebitel, který chce získat přístup ke zdravým a lokálním potravinám? Jste starosta obce, zástupce místní samosprávy,  spolku či aktivní občan a chcete se inspirovat?

V rámci projektu Živý region Podbrněnsko nabízíme zájemcům z Podbrněnska různé možnosti, jak se dozvědět o komunitou podporovaném zemědělství a dalších iniciativách, které propojují zemědělce přímo s odběrateli. Od podzimu 2023 do jara 2024 budeme realizovat v regionu webináře, semináře i setkání. Nabízíme ale také individuální konzultace nebo uspořádání tematického workshopu ve vaší obci.

Zajímá vás víc?

Připojte se k webináři Rozvoj místní potravinové sítě na Podbrněnsku ve středu 18. 10. od 18:30 do 19:15. Zjistěte, co vám můžeme nabídnout a jak můžeme spolu-pracovat. Řekněte nám, co potřebujete vy. Odpovíme na vaše konkrétní dotazy.

Registrace na webinář

Přihlaste se do 17. 10. na webinář prostřednictvím online formuláře.

Den před setkáním Vám pošleme připomínku a odkaz k připojení na Zoom na email uvedený v registraci.

Z webináře vznikne také video záznam.

Odkaz na událost na Facebooku: ZDE.

Inspirace do vaší emailové schránky

Chcete dostávat do své emailové schránky zprávy z dění, novinky, pozvánky na akce a inspiraci ze světa živého zemědělství a potravinových iniciativ? Přihlaste se k odběru newsletteru ZDE.

Kontakt: Šárka Krčílková, sarkak@asociaceampi.cz, 725 290 604

Foto: Dobro-družný statek

Webinář se koná jako součást aktivit Živého regionu, který je podpořen v rámci projektu: „Zavedení konceptu BIO regionu jako podpůrné sítě pro biodiverzitu v české krajině: Pilotní aplikace výzkumu“ a financován z Fondů EHP a Norska 2014-2021 program CZ-ENVIRONMENT.