Základy výroby vína s vinařskou exkurzí do bio Vinařství Špalek | Ampi – Asociace místních potravinových iniciativ, o.p.s.

Základy výroby vína s vinařskou exkurzí do bio Vinařství Špalek

Akce již proběhla
  • Kalendář12.8.2023 - 12.8.2023
  • MístoEKOFARMA PROBIO s.r.o. , Velké Hostěrádky 224, 691 74 Velké Hostěrádky
  • Čas8:30 - 16:00

Srdečně zveme začínající i zkušené zemědělce a zájemce o ekologické zemědělství z Jihomoravského kraje na Ekofarmu Probio do Velkých Hostěrádek, kde 12. 8. organizujeme seminář základů vinařství s následnou exkurzí do bio Vinařství Špalek.

Program 12. 8.

8:30 – 12:00 Základy výroby vína / Lubomír Varga

12:00 – 13:00 Oběd

14:00 – 16:00 Vinařská exkurze do bio Vinařství Špalek

 

Seminář je součástí Kurzu ekologického zemědělství v Jihomoravském kraji, který nabízíme v roce 2023 v rámci projektu Živý region Podbrněnsko. Jedná se o sérii praktických seminářů doplněných exkurzemi do podniků se zajímavou praxí či příběhem. Na seminářích vyučují čeští odborníci, kteří účastníkům předávají znalosti z ekologického a biodynamického zemědělství.

Účastníci mohou absolvovat všechny anebo jen vybrané semináře.

Více informací a přihlášení ZDE.

Kurz realizuje AMPI jako součást Živého regionu, který je podpořen v rámci projektu: „Zavedení konceptu BIO regionu jako podpůrné sítě pro biodiverzitu v české krajině: Pilotní aplikace výzkumu“ a financován z Fondů EHP a Norska 2014-2021 program CZ-ENVIRONMENT.